Fritid | Köp hos Clas Ohlson (2023)

Få mer ut av din fritid och din hobby. Hitta dina favoriter bland leksaker, drönare, fiskeredskap, cykeltillbehör och trädgårdsredskap. Njut av roliga stunder med barnen med leksaker och pyssel eller ägna dig åt att odla på balkongen, fixa båten eller arbeta i trädgården. Fixa cykeln och låt den ta dig till jobbet eller ut i naturen. Eller packa en ryggsäck med en picknick och hitta en glänta i skogen där du kan ta en paus och njuta av stunden. Upptäck sortimentet för hemmaträning och ta ett steg till en hälsosammare livsstil.

Säkerhet i hemmet för små barn

Gör hemmet till en säkrare plats för nyfikna babyhänder och snabbkrypande upptäckare. Använd vädringsbeslag, barngrindar, spisskydd, dörrstopp, kläm- och tippskydd och skydd för eluttag för en lugnare och tryggare vardag med bebisen.

En babyvakt eller babymonitor är ett stöd för trötta småbarnsföräldrar dag som natt. Leken är lika livsviktig och är barnets sätt att lära sig och upptäcka vardagen. Väck lusten till lek med pedagogiska leksaker i bra material. Förvara allt i lådor och korgar som gör det lättare att både hitta och städa.

Flytvästar och båttillbehör

Båtutflykten blir både tryggare och roligare med funktionella flytvästar för barn och vuxna, hund och katt. Underlätta för alla att ta sig i båten med en smidig bryggstege och säkra och vårda din båt med praktiska rep, vajrar, kättingar, beslag, hakar och polering.

Fixa cykeln och vårda den

Nöj dig inte bara med ett godkänt cykellås och en tålig cykellampa till din cykel. Med cykeltillbehör som ett mjukt sadelöverdrag, en ringklocka, en rymlig cykelkorg eller en cykelkärra som passar dina behov blir cykelturen både bekvämare och säkrare. Med en cykelvagn kan du smidigt skjutsa barnen till förskolan. Större barn rullar gärna fram själva på en balanscykel.

Med dubbdäck till cykeln kan du förlänga cykelsäsongen och med ett reparationskit kan du snabbt komma tillbaka på cykelbanan igen om något skulle gå sönder eller börja gnissla. Allt för cykelreparationen hittar du här. Med en bra cykelpump och en extra cykelslang hemma går inte heller luften ur din hälsosamma cykelvana så lätt. Med en cykelhjälm visar du att du har något som är värt att skydda och en smart väggförvaring för cykeln sparar plats.

Drönare för dig som vill nå nya höjder

Låt din plånbok och dina ambitioner styra valet av drönare. För proffset lämpar sig kanske en drönare med kamera som kan både filma och fota länge i hög kvalitet. Hobbypiloten har kanske lika roligt med en enklare variant som är lätt och rolig att köra.

En del drönare kan köras via mobilen och andra styrs av en fjärrkontroll. Vänd dig gärna till Transportstyrelsen för att uppdatera dig om de aktuella reglerna för användningen av drönare.

Luftmadrasser, termosar, tält, fisketillbehör, reflexer och mer

Din campingutrustning kan vara A och O för en lyckad utflykt i naturen. En skön luftmadrass, ett praktiskt tält, en smart kylbox, en funktionell termosmugg, en tålig vattenflaska i metall, glas eller rostfritt stål, en säker reflexväst, rätt fiskedrag och ett hopfällbart campingbord gör övernattningsturen mer bekväm.

För en enklare dagsutflykt i närområdet räcker det kanske med en ryggsäck fylld med god picknickmat i en matlåda, något att dricka och en picknickfilt där du kan ligga en stund och studera molnen på himlen.

Kattleksaker, hundleksaker och tillbehör för husdjur

Utrustade med hundkoppel, hundbajspåsar, reflexer och kanske en pannlampa är du och din fyrbente vän väl rustade för motion och promenader.

Hundar och katter som behöver extra motion uppmuntras enkelt med aktivitetsleksaker eller andra roliga leksaker för katt och hund. Med en klösmatta slipper din katt sätta klorna i favoritmöbeln.

Ta hand om djurens päls genom att schamponera, kamma och trimma den när det behövs. Genom att borsta med rätt borste regelbundet kan du också minska mängden hår som yr runt i ditt hem. Investera i en bra dammsugare som även klarar hund- och katthår för att hålla hemmet fräscht och rent.

Leksaker utvecklar, aktiverar, inspirerar och motiverar

Memory, roliga barnspel, pussel och pyssel möjliggör ett fint sätt att umgås utan skärmar och är också ett bra sätt för barnet att öva koncentration, logik och tålamod. Med nya vattenfärger, akrylfärger, tuschpennor, kritor, saxar och glitterlim blir det ännu roligare för dina barn eller barnbarn att rita, måla, klippa och klistra.

Experiment barn kan göra själva väcker nyfikenheten och barnens sinnen. Allt från leklera till byggklossar och kulbanesystem är ett bra sätt att väcka kreativiteten och experimentlustan.

Förgyll sommarleken med aktiverande utomhusspel, förföriska såpbubblor, roliga badleksaker, asfaltskritor och gungor.

Maxa vinterleken i snön med fartfyllda snöleksaker som en pulka, snowracer, åkmadrass eller tube.

Barnkalas på gång? Med ballonger, kalasdekorationer och andra roliga festtillbehör är ditt barnkalas lätt fixat.

Odling – lyxen i det lilla

Odla färskpotatis, tomat, kryddor och blommor. Både den lilla balkongen och den större trädgården öppnar upp för möjligheten att förgylla vardagen med egenodlade produkter. Med en blandning av krukor, lådor och amplar blir odlingen en del av inredningen i din egen lilla oas. När dagarna blir kortare och solens sken inte räcker till kan odlingen med fördel flyttas inomhus med hjälp av växtbelysning som får fart på fotosyntesen.

Att odla potatis i kruka är ett roligt projekt för nybörjaren eller barnen. Eller varför inte ge dem ett färdigt frö i kruka att vattna och vårda? Att odla i pallkrage är också enkelt och snyggt samtidigt som det förlänger odlingssäsongen. Förså gärna tomater, gurka och paprika i en sålåda eller ett odlingstråg för att öka chansen att få skörda godsakerna i tid.

Pool och tillbehör

Fixa en egen pool till trädgården eller uteplatsen för skön svalka på årets varmaste dagar. Med lättanvända mätstickor och rengöringsprodukter blir badandet ett rent nöje hela sommaren. Ett överdrag förhindrar både oönskade dopp och ger mer tid till att bada än att samla löv.

Resetillbehör för långa och korta resor

Oavsett om det är en ryggsäck för barn, dam eller herr, en resväska, en reseadapter, en nackkudde eller andra smarta resetillbehör du söker så lär du hitta det bland våra resetillbehör. Planerar du att stanna borta en längre tid kanske en lätt och rymlig förvaringsväska kan vara en lösning för din packning?

Sport och träning utan undanflykter

Med yogamattan, hantlarna, gåstavarna och broddarna nära till hands slipper du komma med ursäkter istället för att träna. Med stegräknare och stoppur är det också lättare att hålla motivationen igång.

Trädgårdsmaskiner för stort och smått

En trädgård som sköts om väl blir inte bara fin utan mår också bra. Med robotgräsklippare, gräsklippare, trimmer, häcksax och multitrimmer håller du lättare din trädgård välskött och fin. En kompostkvarn är en bra lösning som både tar hand om trädgårdsavfallet och ger dig ny jord. Behöver du en snöslunga för att ta hand om snön på uppfarten eller räcker det med en stadig snöskyffel?

Trädgårdsredskap för gröna fingrar

Att påta i trädgården kan vara mumma för själen och att ha en väl omhändertagen trädgård gör också gott. Med praktiska räfsor, krattor, spadar och korgar blir arbetet genast mer givande. Med sekatör, grensåg, häcksax, trädsåg och grässax tar du lättare hand om rabatter, buskar, träd och häckar.

En trädgård som ska grönska och frodas behöver också rikligt med vatten. Ryms din trädgård på balkongen räcker kanske en vattenkanna, medan den större ytan bäst bevattnas med en sprutpistol eller vattenspridare på vattenslangen. Med hjälp av timers, självbevattning eller ett solcellsdrivet bevattningssystem får du mer tid att sitta i dina bekväma trädgårdsmöbler under ett parasoll och njuta av sällskapet.

När snön sedan ligger vit på taken och endast snöskottaren är vaken underlättas skyfflandet om du har en redig snösläde och en rejäl snöskyffel till hands. Varför inte ge barnen en egen snöskyffel och förvandla snöskottningen till en kvalitetsstund tillsammans?

Skapa en trivsam utemiljö

Vår utemiljö har väl sällan varit mer inne än nu. Oavsett om det är en liten balkong, en gemytlig terrass eller en rymligare trädgård lönar det sig att satsa på utemiljön för en förbättrad boendeupplevelse.

Med större och robusta eller enklare och hopfällbara trädgårdsmöbler blir balkongen, uteplatsen eller trädgården ett välventilerat extra rum. Med en grill blir uteplatsen en självklar samlingsplats så snart vädret tillåter. Föredrar du kolgrill, gasolgrill eller elgrill?

Sätt ut en fågelmatare på balkongen eller i ett träd när det börjar bli kallt ute och fascineras av de fåglar som vågar trotsa vintern. Öka mysfaktorn med marschaller i vackra marschallhållare. Har du lite mer plats är en eldkorg en effektfull detalj som värmer och lyser upp. Med ett eldfat kan du skapa lägereldskänsla utan att behöva åka på kollo.

Kompost gör mat till jord

Genom att kompostera använder vi våra resurser på ett smartare sätt. Mat som annars blir avfall kan istället med enkla medel bli värdefull jord. Gör naturen en tjänst och kompostera mera. För köksbänkskomposten är Bokashi ett effektivt alternativ.

Med våra produkter för skadedjursbekämpning kan du hålla möss, sorkar, sniglar och insekter borta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 12/19/2022

Views: 5863

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.