Olaplex kopen? Officiëel verkooppunt & 100% origineel – Bono (2023)

Bono.nl verkoopt uitsluitend de originele producten van OLAPLEX. Wij kopen direct in bij de Nederlandse distributeur New-Flag Benelux. Onze consumenten kunnen dit navragen.

OLAPLEX is het haarverzorging merk dat bij bijna elke vrouw in de badkamer staat. Heb je last van droog, pluizig of extreem beschadigd haar. Of kleur of blondeer je je coupe regelmatig.Dan kan de herstelbehandeling wonderen doen met je haar. Naast de bekendeOLAPLEX No. 3 herstelbehandeling, bestaat deOLAPLEX lijn uit een uitgebreid assortiment, waar je na gebruik niet meer van afstapt.

De producten vanOLAPLEX

OLAPLEXheeft een ruim assortiment aan haarverzorgingsproducten. Zo heeft het bekende merkOLAPLEXNo. 0 tot en met Olaplex No. 8 . Van een shampoo ( OLAPLEXNo. 4) en conditioner ( OLAPLEXNo. 5) tot en met een haarolie ( OLAPLEXNo. 7 ). Hieronder vatten we de producten kort samen.

 • OLAPLEX No. 0Intensive Bond Building Hair Treatment
 • OLAPLEX No. 1Bond Multiplier
 • OLAPLEX No. 2Bond Perfector
 • OLAPLEX No. 3 Hair Perfector
 • OLAPLEX No. 4Bond Maintenance Shampoo
 • OLAPLEX No. 4P Blond Enhancer Toning
 • OLAPLEX 4-in-1 – Moisture Mask
 • OLAPLEX No. 5 Bond Maintenance Conditioner
 • OLAPLEX No. 6 Bond Smoother
 • OLAPLEX No. 7 Bonding Oil
 • OLAPLEX No. 8 Bond Intense Moisture Mask
 • OLAPLEX No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Hoe gebruik jeOLAPLEX en haal je het beste resultaat?

OLAPLEXNo. 0

OLAPLEX No. 0 is een aanvulling op de OLAPLEX No. 3. Wil je beschadigd haar intensief herstellen thuis, dan kan je er baat bij hebben deze toe te passen bij je haarroutine. OLAPLEX No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment herstelt gebroken zwavelbruggen en herstelt de haarstructuur. Verder maakt het je haar ook veel sterker. Eigenlijk is de No. 0 een soort primer voor de OLAPLEX No. 3 herstelbehandeling. Je kunt OLAPLEX No. 0 zelfstandig gebruiken. Maar het werkt beter om het als aanvulling van OLAPLEX No. 3 te gebruiken. OLAPLEX No. 0 is voor elk haartype en -structuur!

(Video) A Comprehensive Guide On Where To Buy Your Hair System Online

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 0?

 1. Zorg dat je haar schoon is en breng OLAPLEX No. 0
 2. Verspreid het product goed door je haar. Dit kun je het best doen door je haar te kammen.
 3. Wacht ongeveer 10 minuten en breng nu OLAPLEX No. 3 aan op de haarlengtes en -puntjes.
 4. Nu kam je het haar nog een keer, zodat je de producten goed verspreidt. Laat de behandeling nogmaals 10 minuten intrekken.
 5. Spoel de behandeling nu grondig uit.
 6. Wil je extra resultaat? Gebruik dan ook de shampoo en conditioner (Olaplex No. 4 en OLAPLEX No. 5.
 7. Als je je coupe wilt stijlen, kan OLAPLEX No. 6 en OLAPLEX No. 7 goed van pas komen.

OLAPLEX No. 1

Dit is eigenlijk de eerste stap voor de kapper. OLAPLEXNo. 1 Bond Multiplier is een heel geconcentreerd product. De No. 1 herstelt de gebroken zwavelverbindingen en doet een begin aan het herstel van beschadigd haar. OLAPLEX No. 2 herstelt de resterende gebroken zwavelverbindingen.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 1?

OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier is de eerste stap van de OLAPLEX behandeling. In de meeste gevallen gebruiken enkel kappers OLAPLEX No. 1 en No. 2. De Bond Multiplier voeg je toe aan de blondeermassa of haarverf. Je kun OLAPLEX No. 1 mengen met water. Lees de gebruiksaanwijzigingen, zodat je de juiste mengverhoudingen en instructies volgt. Spoel je haar altijd goed uit, voordat je door gaat met OLAPLEX No. 2.

OLAPLEX No. 2

In OLAPLEXNo. 2 Bond Perfector zitten dezelfde actieve ingrediënten als in OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier. Alleen heeft No. 2 een crème-achtige structuur. Het aanbrengen verloopt op deze manier veel makkelijker. Je gebruikt de Bond Perfector (No. 2 ) na de Bond Multiplier (No. 1 ). Zo kun je rekenen op het beste resultaat. Deze stap zorgt er niet alleen voor dat de resterende zwavelverbindingen herstellen. Het verbetert ook de sterkte, soepelheid en structuur van je haar.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 2?

De kapper gebruikt No. 2 Perfector vaak na de kleuring. Spoel je haar en droog het grondig, het liefst met een microvezeldoek, zodat je het haar niet beschadigt. Hierna breng je 15ml Bond Perfector aan en laat je het 10 minuten inwerken. Heb je extreem beschadigd haar? Dan kun je het beter wat langer laten inwerken. Na het inwerken, spoel je het haar uit en was je het met shampoo en conditioner.

(Video) A Viewer Experimented w/ His Hair System... His Results are INSANE

OLAPLEX No. 3

OLAPLEX No. 3 is eigenlijk hét product als het om OLAPLEX gaat. De Hair Perfector is niet voor niets wereldwijd een bestseller. OLAPLEXNo. 3 is een herstelbehandeling. Deze behandeling bouwt de gebroken haarstructuur weer op. Het fijne aan OLAPLEX No. 3 is dat het haar permanent hersteld wordt. Dus je wast het als het ware niet uit. Hoe fijn is dit. OLAPLEX No. 3 herstelt de dagelijkse haarschade. Denk aan schade die je veroorzaakt door styling, hitte tools, zonlicht en nog veel meer factoren van buitenaf.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 3?

 1. Breng OLAPLEX No. 3 op vochtig haar. Begin vanaf de wortel en eindig bij de haarpunten.
 2. De herstelbehandeling laat je nu een kwartier inwerken. Tip: Heb je extreem beschadigd haar? Laat de behandeling dan een nachtje inwerken voor extra resultaat.
 3. Spoel de behandeling grondig uit je haar. Voor het beste resultaat was je je haar nu met OLAPLEX No. 4 (shampoo) en OLAPLEX No. 5 (conditioner).
 4. Gebruik OLAPLEX No. 3 twee à drie keer per week als je beschadigd, pluizig of droog haar hebt.

OLAPLEX No. 4

OLAPLEX No. 4 is een voedende en herstellende shampoo. Ook de shampoo van OLAPLEX heeft als doel het haar beschermen. Ook herstelt het gespleten haarpunten en pluizig haar. Dit doet de shampoo door de zwavelbruggen in het haar te herstellen. Na gebruik, zie je meteen dat je haar meer glanst. Boven dien wordt je coupe handelbaar engezonder na elke wasbeurt. Wat ook heel fijn is aan e shampoo van OLAPLEX is dat het veilig is voor gekleurd haar. Uit onderzoek is ook bewezen dat het haarbreuk vermindert en alle haartypes versterkt. Tip: Gebruik maar een kleine hoeveelheid van OLAPLEX No. 4. De shampoo heet een hoge concentratie gehalte oftewel; less is more!

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 4?

 1. Gebruik OLAPLEX No. 4 nadat je OLAPLEX No. 3 Hair Perfecetor hebt gebruikt.
 2. Breng het aan en laat de shampoo goed schuimen.
 3. Spoel OLAPLEX No. 4 goed uit.
 4. Gebruik hierna de crèmespoeling van OLAPLEX (No. 5 ) Dit is namelijk onderdeel van de van de thuisbehandeling van OLAPLEX, oftewel het OLAPLEX 3-4-5 systeem.

OLAPLEX No. 5

Olaplex No. 5 is een voedende en herstellende conditioner. Deze gebruik je na No. 4 (shampoo). Waar je met de shampoo het haar reinigt terwijl het dankzij de gepatenteerde formule van Olaplex ook de zwavelbruggen herstelt, voedt de conditioner het haar extra.

(Video) King Kong vs Godzilla💯

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 5?

 1. Was je haar eerst met de shampoo van OLAPLEX (No. 4 ).
 2. Zorg dat het overtollige water uit je haar is.
 3. Breng de OLAPLEX No. 5 conditioner aan.
 4. Breng dit vooral aan op de haarlengten en de -punten.
 5. Laat de conditioner minimaal 3-5 minuten inwerken.
 6. Na het inwerken spoel je de conditioner goed uit.
 7. Nu kun je je coupe stylen met de OLAPLEX No. 6 Bond Smoother Styling Crème.

OLAPLEX No. 6

OLAPLEX No. 6 Bond smoother leave-in conditioner is een leave-in treatment en styling cream. Deze leave-in maakt je haar glad en pluisvrij. Bovendien houdt de werking 72 uur aan. Een droom die waar wordt voor vele dames. Laten we eerlijk zijn, een groot deel van de vrouwen heeft last van pluizig haar. Voor als het weer vochtig is. Wist je trouwens dat naast versterken en herstellen, No. 6 het droogproces van het haar ook versnelt? De Leave-in Styling Cream met de gepatenteerde Olaplex actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is geschikt voor alle haartypes en vrij van sulfaten, parabenen en gluten en 100% veganistisch!

Hoe gebruik je OLAPLEX No.6?

 1. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar.
 2. Verspreid het over de haarlengten en -punten.
 3. Borstel of kam je haar en style naar wens.

OLAPLEX No. 7

OLAPLEX No. 7 is een herstellende, gewichtloze en geconcentreerde haarolie die bovendien het haar ook tegen hitte beschermt. Zo heeft het een UV/Thermische bescherming tot 230 graden. Twee vliegen in één klap! Heb je je haar net gekleurd? Dan is dit dé haarolie waar je voor moet gaan. OLAPLEX No. 7 houdt je haarkleur ook langer mooi en fris. Last van pluizig haar? Ook die worden getemd met deze heerlijke haarolie. Resultaat: gezond, glanzend en beschermd haar!

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 7?

 1. Gebruik 1 à 4 pompjes afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.
 2. Breng het op je haar aan (voorkom de hoofdhuid) en verspreid het over de haarlengten puntjes.
 3. Gebruik OLAPLEX No. 7 als bescherming tegen hitte tools, zoals de föhn of krultang of als finishing touch voor een glanzend effect.

OLAPLEX No. 8

Het OLAPLEXNo. 8 Bond Intense Moisture Mask is een intens voedend haarmasker met de gepatenteerde OLAPLEX actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Dit haarmasker is het allereerste haarmasker van OLAPLEX. Na 4 jaar ontwikkeling lukte het OLAPLEX in 2021 dit 4-1 haarmasker uit te brengen. OLAPLEX No.8 herstelt, verzacht, voedt en geeft het haar glans. Het resultaat is al binnen enkele minuten na gebruik zichtbaar.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 8?

 1. Breng het haarmasker aan nadat je je haar met shampoo en conditioner hebt gewassen.
 2. Begin met één pompje als je haar tot je schouders komt.
 3. Heb je langer en dikker haar, dan breng je twee pompjes aan. Afhankelijk van de dikte en lengte van je haar gebruik je meer of minder van het haarmasker.
 4. De concentratie van verzorgende ingrediënten is heel hoog bij OLAPLEX No. 8, je hebt dus weinig nodig.
 5. Laat het haarmasker van OLAPLEX 10 minuten inwerken. En voilà je haar is weer zacht, gezond en heeft een glans waar je U tegen zegt.

OLAPLEX No. 9

Wat is het? Het nieuwste en beste van OLAPLEX. Dit gewichtloos, leave-in, siliconenvrij haarserum beschermt het haar 48 uur lang tegen vervuiling en biedt bescherming tegen hitte tot 450°F. Het serum beschermt het haar rondom tegen weersinvloeden en zorgt voor ongeëvenaarde zachtheid en een satijnachtige glans. De haarlokken zijn makkelijker te stylen en te managen omdat klitten en pluizen tot het verleden behoren.

Hoegebruik je OLAPLEX No. 9?

 1. Gebruik No. 9 op dagen dat je je haar wast en alle dagen daartussen voor extra bescherming.
 2. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig haar.
 3. Werk naar boven toe van de punten naar de aanzet.
 4. Gebruik meer als nodig is voor langer, dikker haar.

Wat is het verschil tussen OLAPLEX No. 3 en OLAPLEX No. 8 ?

Je vraagt je nu misschien af wat nou precies het verschil is tussen OLAPLEX No. 3 en OLAPLEX No. 8? Beide laat je wat langer inwerken. Het is heel simpel uit te leggen. OLAPLEX No. 3 Hair Perfector is een kuur. Een herstelbehandeling die het haar grondig herstelt.

Wat zijn de voordelen van OLAPLEX voor je haar?

 • Herstelt zelfs extreem beschadigd haar.
 • Hydrateert het haar.
 • OLAPLEX beschermt je haarkleur.
 • Bevat het gepatenteerde actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate.
 • Unieke formule die zwavelbruggen verbindt.
 • OLAPLEX beperkt/voorkomt schade veroorzaakt door factoren van buitenaf (zon, styling tools, zwembad en/of haarverf).
 • OLAPLEX geeft je haar intensieve voeding.
 • Je hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken.

OLAPLEX beschermt je haarkleur

Bij het regelmatig kleuren van je coupe, richt je helaas ongewenst schade aan je haar. Dit komt voornamelijk door ammoniak en waterstofperoxide in de haarverf. Ammoniak maakt het buitenste laagje van je haar week. Zo neemt het haar de kleurt beter op. Tegelijkertijd verliest het haar ook zwavel en wordt het kwetsbaar en raakt het beschadigd. OLAPLEX No. 3 , Hair Perfector is zeer geschikt om je haar optimaal te beschermen als je het vaak verft. De werkzame stoffen in deze herstelbehandeling koppelen zich aan de zwavelbruggen in het haar. Zo wordt het haar sterker en weerbaarder tegen schadelijke stoffen.

OLAPLEX herstelt haarstructuur van binnen

OLAPLEX werkt in op de binnenste structuur van je haar. In plaats van enkel het haar te ‘sealen’ van buitenaf.De gepatenteerde stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is onmisbaar hierbij. OLAPLEX is ook één van de weinige haarproducten die je coupe beschermt tegen de gevolgen van het gebruik van haarverf.

Gepatenteerde formule van OLAPLEX

Het eenvoudige drie stappen systeem van OLAPLEX bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in je haar. Chemische en hitte beschadigingen veroorzaken deze verbindingen. Heb je last van (extreem) beschadigd haar? Dan kun je OLAPLEX gebruiken om je haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling. Zo voorkom je haarbreuk.

OLAPLEXkopen tegen beschadigd haar of om je haarkleur te beschermen bij Bono.nl?

Wil jij ook meedoen aan team gezond en stralend haar? Dan is OLAPLEX onmisbaar in je hair beauty assortiment. Eerst met de herstelbehandeling OLAPLEX No.3 beginnen? Of gewoon de hele reeks shampoo, conditioner herstelbehandeling plus haarmasker? Hoe je het ook wenst, Bono.nl heeft het allemaal in huis voor je. Lees ook ons blogartikel over OLAPLEXals je meer wilt weten over het merk of de producten. Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

FAQs

Hoe weet je of je Olaplex echt is? ›

Let op de structuur van OLAPLEX

Originele OLAPLEX producten hebben namelijk een erg gladde structuur en een kenmerkende licht bloemige geur. De structuur van echte OLAPLEX lijkt daardoor op gladde en dikke lijm terwijl neppe OLAPLEX eerder klonten bevat of waterig is.

Welke Olaplex werkt het beste? ›

Olaplex No.

0 voor optimaal resultaat. Olaplex No. 3 zorgt ervoor dat het haar zacht en glanzend blijft, ook tussen de salonbehandelingen door. Bovendien worden gespleten haarpunten voorkomen en voelt het haar weer zijdezacht aan na gebruik.

Is Olaplex echt zo goed? ›

Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten.

Welke Olaplex gebruikt de kapper? ›

No. 1 en No. 2 worden toegepast in de salon, de andere producten kan je thuis gebruiken om je haar te verzorgen.

Wat is beter dan Olaplex? ›

Als je kijkt naar wat het doel is, en dat is "het haar weer volledig willen herstellen" dan is K18 echt zoveel beter dan olaplex 3.

Hoe lang mag Olaplex 3 inwerken? ›

Laat 10 minuten inwerken voor een maximaal effect. Goed uitspoelen, daarna wassen en verzorgen. Gebruik Nº3 Hair Perfector™ eenmaal per week, of tot 3x per week voor zeer beschadigd haar.

Kun je met Olaplex 3 in slapen? ›

Het is dus ook een echte aanrader om Olaplex nummer 3 voor het slapen gaan aan te brengen en de hele nacht te laten inwerken. Spoel het altijd uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Is Olaplex 3 goed? ›

Olaplex is het perfecte product om je haar weer in topconditie te brengen! De Olaplex No. 3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Het herstelt het haar van binnenuit en voedt en hydrateert het haar voor optimaal resultaat.

Wat kost een Olaplex behandeling bij de kapper? ›

Olaplex Treatment “Shine” voor: € 49,90

Deze behandeling bestaat uit een Treatment Basic & het epileren en verven van uw wenkbrauwen.

Hoe lang duurt het voordat Olaplex werkt? ›

Het resultaat

Na een nacht laten inwerken is het haar na het wassen werkelijk zijdezacht en glanst het als nooit tevoren. Ook na zo'n 4 wasbeurten lijkt dit effect niet minder te worden, waardoor we kunnen stellen: Olaplex maakt zijn belofte waar. Probeer het vooral zelf eens uit!

Welke Olaplex is het beste voor beschadigd haar? ›

Dan is OLAPLEX No. 7 de perfecte oplossing. De OLAPLEX No. 7 Bonding Oil is een leave-in olie die het haar tot diep in de wortel herstelt.

Is Olaplex goed voor dun haar? ›

Zwavelbruggen bepalen de stevigheid van het haar, als deze beschadigd raken kan je haar dunner en zwakker worden. Olaplex is een soort wondermiddel dat ervoor zorgt dat het haar weer supergezond, glanzend en sterk wordt. Gespleten haarpunten en haarbreuk zijn na gebruik van Olaplex verleden tijd.

Kan je Olaplex dagelijks gebruiken? ›

Olaplex No. 7 is geschikt voor dagelijks gebruik.

Is Olaplex chemisch? ›

Olaplex is een chemische verbinding die kapotte verbindingen in het haar koppelt. Deze chemische verbinding bestaat uit slechts één ingrediënt, vrij van siliconen of oliën.

Heeft Olaplex siliconen? ›

Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren. Met Olaplex kun je een stap verder gaan zonder de gebruikelijke schade. Door het product vaak te gebruiken, ontdek je vanzelf welke methoden voor jou het beste werken.

Hoe beginnen met Olaplex? ›

Gebruik de behandeling op vochtig, handdoekdroog haar, breng het van wortel tot punt aan en kam het vervolgens door om het gelijkmatig te verdelen. Laat de behandeling minimaal tien minuten intrekken en was daarna uit met shampoo en conditioner. Gebruik: Wekelijks.

Welke Olaplex thuis? ›

Olaplex behandeling

Stap 0, 3, 4, 5, 6, 7 en 8 zijn voor thuisgebruik, 1 en 2 mogen enkel professioneel in de salon gebruikt worden. Er zijn dus maar liefst 7 Olaplex producten die je thuis kunt gebruiken!

Hoe lang blijft Olaplex in je haar? ›

Breng de Olaplex no 3 royaal aan op schoon, handdoek droog haar. Kam je haar vervolgens grondig door en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je het in laat werken, hoe meer resultaat je zult behalen. Heb je zeer beschadigd haar dan kun je het zelfs een hele nacht in laten trekken.

Wat is het verschil tussen Olaplex 3 en 8? ›

3 Hair Perfector zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Het Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask heeft een hoog geconcentreerde formule en herstelt beschadigd haar. Dit fijne masker maakt het haar weer gezond en sterk.

Kan je Olaplex 3 gebruiken zonder 1 en 2? ›

Kun je Olaplex 3 gebruiken zonder 1 en 2? Ja. Ook als je je haar niet door de kapper hebt laten behandelen met Olaplex 1 en 2 kun jij thuis gewoon no.

Wat doet Olaplex 4? ›

N°4 Shampoo herstelt en beschermt het haar - inclusief beschadigd haar, gespleten punten en pluis - door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik.

Wat is beter Olaplex of keratine behandeling? ›

Nog te vaak wordt gedacht dat een keratine behandeling het zelfde is maar niets is minder waar. Een keratine behandeling pakt het probleem aan in de buitenkant van je haar, dus op de haarschubben. Terwijl een Olaplex behandeling tot diep in het haar dringt om daar het echte probleem aan te pakken.

Hoe lang Olaplex 4 inwerken? ›

2 Bond Perfector aan op de volledige haarlengtes en laat 10-20 minuten inwerken. Spoel uit en ga verder met de shampoo en conditioner. Bij een bleekservice gebruik je Olaplex Nº. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo als toner.

Is Olaplex de moeite waard? ›

Is Olaplex de moeite waard? Olaplex is zeker weten de moeite waard. De producten hebben een merkbaar en snel effect op de gezondheid van je haar. Je zal onder andere meer volume, glans en body in je haar krijgen.

Wat is beter Olaplex of K18? ›

Nou het grootste verschil is dat K18 echt het aller diepste van de haarlok herstelt, en de Olaplex 3 meer op de oppervlakte blijft. Beide producten zullen beschadigd haar herstellen, maar doordat K18 echt diep tot in de haarvezel doordringt, is dit een wat duurzamere oplossing.

Wat kost Olaplex 3? ›

Olaplex Hair Perfector No. 3 kopen? - €24,5 - Haarspullen.nl.

Is Olaplex blijvend? ›

Het resultaat is blijvend en Olaplex kan voor, tijdens of na thermische of chemische behandelingen aangebracht worden.

Hoe gebruik je Olaplex 0 en 3? ›

0 aan op (schoon) droog haar, vanaf de wortel tot aan de punten. Kam het product goed door zodat je het voldoende verspreid en goed kan absorberen in het haar. Wacht 10 minuten en breng dan de Olaplex No. 3 aan door het haar heen.

Is Olaplex op dieren getest? ›

Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

Hoe krijg je slap haar steviger? ›

Meer volume in je haar? Zo doe je dat:
 1. Föhn ondersteboven. Advertentie - Lees hieronder verder. ...
 2. Gebruik een volumespray. ...
 3. Strooi babypoeder in je haarwortels. ...
 4. Switch van scheiding. ...
 5. Kies voor volume haarverzorging. ...
 6. Toupeer bij de haaraanzet. ...
 7. Breng conditioner pas aan vanaf je oren. ...
 8. Gun jezelf een knipbeurt.
Dec 15, 2016

Welke Olaplex tegen haaruitval? ›

Olaplex shampoo heeft daarnaast een hydraterende en reinigende werking. De aanhechting van de haren in de hoofdhuid wordt tevens versterkt. Door het gebruik van Olaplex shampoo ervaar je dus direct minder haaruitval.

Welke shampoo is het beste tegen haaruitval? ›

De beste shampoos tegen haaruitval zijn Neofollics, Regenepure DR en Veta. Ze bevatten niet alleen diverse actieve ingrediënten tegen haaruitval, maar ook ingrediënten die haargroei stimuleren. Deze shampoos zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Hoe krijg je meer volume in dun haar? ›

8 haar volume tips
 1. Krijg de juiste coupe. ...
 2. Gebruik een Volumizing Shampoo. ...
 3. Perfectioneer je Conditioner techniek. ...
 4. Probeer een verdikkende serum. ...
 5. Föhn ondersteboven. ...
 6. Voeg textuur toe met een droog shampoo. ...
 7. Stijl met Toppik Hair Building Fibers. ...
 8. Verander je scheiding.
Aug 29, 2019

Waarom je haar ondersteboven wassen? ›

Omgekeerd je haar wassen, de naam zegt het eigenlijk al. Je verandert de volgorde van de producten. Het resultaat is dat je haar losser is en meer volume krijgt, vooral als je haar fijn of beschadigd is. Je haar en je hoofdhuid is schoner.

Is Olaplex goed voor krullend haar? ›

Elke krullenroutine heeft baat bij OLAPLEX, van golvend tot krullend haar. Ervan uitgaande dat je al een routine hebt die voor jou werkt, is dit de manier waarop een gezonde basis je routine dit najaar kan optimaliseren: Begin met de meest intensieve thuisbehandeling die er is, met OLAPLEX Nº. 0 en Nº.

Welke Olaplex voor beschadigd haar? ›

Olaplex shampoo: Olaplex 4 is een voedende en herstellende shampoo dat het haar beschermd en gespleten punten en pluis tegen gaat door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Deze shampoo is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

Waar komt Olaplex vandaan? ›

Waar komt Olaplex vandaan? Olaplex is ontstaan door onderzoek van prof. Craig Hawker, biochemicus en directeur van het California Nanosystems Institute, directeur van Dow Materials Institute en co-directeur van het Materials Research lab aan de Universiteit van California.

Is Olaplex een merk? ›

Olaplex is een merk met haarverzorgingsproducten opgericht door twee scheikundigen. Zij ontdekten een chemische verbinding die volledig vrij is van siliconen en olie en maar uit één actief ingrediënt bestaat. Inmiddels bezit Olaplex 8 wereldwijde patenten.

Kan je Olaplex in je haar laten? ›

Breng de Olaplex no 3 royaal aan op schoon, handdoek droog haar. Kam je haar vervolgens grondig door en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je het in laat werken, hoe meer resultaat je zult behalen. Heb je zeer beschadigd haar dan kun je het zelfs een hele nacht in laten trekken.

Kan Olaplex op gekleurd haar? ›

Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten punten en pluis door de gebroken zwavelbruggen te herstellen. Het is veilig voor gekleurd haar, versterkt het haar en maakt je haar sterker dan ooit! Wat is Olaplex No.

Hoe moet je Olaplex nummer 3 gebruiken? ›

Maak het haar vóór het wassen vochtig en breng Nº3 Hair Perfector™ aan vanaf de wortels tot de punten. Laat 10 minuten inwerken voor een maximaal effect. Goed uitspoelen, daarna wassen en verzorgen. Gebruik Nº3 Hair Perfector™ eenmaal per week, of tot 3x per week voor zeer beschadigd haar.

Hoe snel resultaat Olaplex? ›

Het resultaat

Na een nacht laten inwerken is het haar na het wassen werkelijk zijdezacht en glanst het als nooit tevoren. Ook na zo'n 4 wasbeurten lijkt dit effect niet minder te worden, waardoor we kunnen stellen: Olaplex maakt zijn belofte waar.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 26/06/2023

Views: 5971

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.